Over ons
FRIGERIO Service in Food wil, als professionele partner in voeding, zich onderscheiden met concepten en producten.
Wij bereiden onze soepen en sauzen op een ambachtelijke manier waarbij de smaak van toen een centrale rol speelt.
Onze bereidingen berusten dan ook op de manier waarop ambachtelijk koken voorop staat.
Deze manier van koken waarbij botten met merg en afsnijsels van vlees in combinatie met verse groenten en kruiden gebruikt worden. Wortel, ui, prei, en selderij zijn dan ook bij deze bereidingen een standaard ingrediënt.
Voor het bereiden van vissaus en soepen gebruiken wij graten van griet, tong, tarbot om daar een basisfond van te trekken, niet te lang, maar juist lang genoeg om tot een optimale smaak te komen.
Onze soepen en sauzen zijn clean label bereid, dus ruimte genoeg om zelf nog zout of peper naar smaak toe te voegen. Wij hopen op deze manier bij te dragen de smaken van toen met ambachtelijk vakmanschap onder de aandacht te krijgen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat de toekomst dat de smaken van toen door samenwerking en innovatie duurzamer, functioneler, gezonder en smaakvoller mogelijk is.
Binnen dit duurzaam & circulair concept worden in het bedienen van het bedrijfsleven met de toepassing van smakelijk verantwoord én gezond eten in de wereld. Wij bieden een bestelplatform met eenvoudige mogelijkheden. Op het gebied van duurzaamheid nemen we dan ook in vele opzichten onze verantwoordelijkheid om dit te bereiken.